20 November, 2017

Pool och spabad! :)


Obs! Bilden ovan är lånad från Folkpools hemsida.

Drömmer du också om att ha en pool eller ett härligt spabad hemma? Då är Folkpool hemsidan du bör besöka. Här hittar du massor av olika alternativ för att kunna få just det du önskar ha hemma hos dig. De har många återförsäljare runtom i Sverige där du kan känna, klämma och provsitta deras produkter.

Företagets beskrivning: Grundat 1968 och Sveriges största leverantör av pool och spabad. Hos våra auktoriserade återförsäljare hittar du ett stort urval av pooler, spabad, tillbehör och kemikalier.

Det är dyrt med pool eller spabad men varför inte finanisera köpet via Santander som Folkpool samarbetar med. Då kan du få din drömpool eller ditt drömspabad och betala av under tiden du använder det. :)

Varför tycker jag att man bör välja Folkpool? De har bra försäkringar och garantier på ditt köp, de har ett stort utbud av både pooler, spabad och tillbehör som man kan behöva. De har en bra hemsida där man kan se hur det blir i slutändan och med många olika storlekar att välja på så att även du med ett litet hem och trädgård kan ha en pool eller ett spabad. Du kan även följa dem på Instagram @folkpool och du kan söka på taggen #folkpool för att se köpares bilder av deras produkter. :)

Deras poolsortiment hittar du HÄR. Deras spabadsortiment hittar du HÄR.

Du kan beställa hem en katalog med deras pool och/eller spabadsortiment helt kostnadsfritt från deras hemsida. Där kan du också enkelt hitta din närmsta återförsäljare.

De har en superbra supportsida där du som funderar på att skaffa pool eller spabad, där du kan få tips, råd och hjälp. Sidan gäller även dig som redan har pool eller spabad hemma och kanske undrar över något eller behöver hjälp med något som rör dina produkter eller skötsel av dem. Den hittar du HÄR.

OBS! Detta blogginlägg är sponsrat av Folkpool via Tourn

No comments:

Post a Comment